Sunday, April 25, 2010

Padat

Sebok nyeeee....
Orang lain pun sebok gak. Tapi aku memang very very the sebok one..jadual padat tiap2 hari. Ke sana ke mari. Ke sana ke situ. Tak menang tangan! Tak cukup masa rase nyeeee...!
Nak buat bisnes? Iye ke niiii...bisnes ape ek? MLM? Isshhh...Ngtah la. Bila dengor dia orang bagi penerangan macam best je..berkobar2 rase nye. TAPI....Aku ni selalu nye hanget2 taik ayam la!
Hmmm...tengok la dulu boleh ke tak. Malas aku nak fikir sangat bende ni. Tengah sebok nak suruh orang cat rumah sekarang so tak boleh pegi mane2 kena la tunggu rumah at least seminggu....aarrrrggghhhhh! Dah makin tension aku pasal kenduri kawin ni..
HELP!!!!!!

5 comments:

Anonymous said...

Leh le jual goreng pisang tanduk..bisnes gak tu.jgn marah ye gurau je.mintak2 semua bjalan lancar spti yg di rancangkan




Abu Bukit

ManTalib said...

Salam Hjh..buat bertenang.InsyaAllah ada jalan penyelesaian moga2 di permudahkan segala nya.

Kalau nak bukak gerai goreng pisang tu I la yg akan jd first customer u agaknya.Makan goreng pisang panas2 dgn kopi-O pun sodap!



Man Talib

p3chandan said...

En Abu, Man

tak nak bukak gerai goreng pisang..tu dah outdated. nak bisnes yg duk ofis besor ade ekon bwk brifkes baru nampak glamor kan...

Anonymous said...

nak glamer jer yg lebih org melayu skrg ni.tu yg cepat lingkup.bisnes ngtah kemane!


eh sory terkomen plak dah



kakpau

p3chandan said...

takpe kak pau, sila2 komen ye..tak marah pun. its a free country