Monday, July 12, 2010

Wedding Part 2

Semalam pengantin pompuan datang bertandang di rumah aku. Majlis yang sederhana tapi meriah dengan kehadiran kaum keluarga, saudara mara yang jauh, sahabat handai yang dah berpuluh tahun tak jumpe dan juga jiran tetangga. Alahamdulillah semua nye berjalan lancar dan baik, dengan cuaca yang terang benderang hingga la habih majlis baru la hujan jatuh 10 titik...Tema majlis ku hijau pucuk pisang atau hijau katak pisang.


tiba nye pengantin disambut meriah


amboii...encem nye anak aku mcm mak nye






tumpang posing rumah jiran depan aku
*rumah MARA yg original*















raja sehari diatas pelamin rekaan aku
(simple but nice..)



acara memotong kek




suap menyuap membawa bahgia


















main batu seremban atas katil..

Banyak2 gambar yang dirakam kan di rumah aku, aku sedih tak dapat bergambar bersama pengantin kerana sebok melayan tetamu yang tak putus2 datang berkunjung. Walau ape pun, aku bersyukur kedua2 majlis telah selesai, LEGA dan GUMBIRA tak terhingga.....!!! Baru la boleh tido nyenyak, makan kenyang dan continue with my old life again......





4 comments:

~♥ iella ♥~ said...

ala akak..gambar keciknya...jenuh tenung gambar tue nak tengok muka pengantin...bagi la besor ckit.. apa2pun tahniah dapat menantu... nnt dapat cucu plak...

p/s ; tido lena la pasnie...

p3chandan said...

tu la kan..kawan2 pengantin yg ambik.akak copy n paste je dari facebook pengantin.Cucu lambat lagi kot..dia org la ckp, nak relaks dulu kata nye..

lepas kenduri selesai akak terus demam tapi pastu tido memang nyenyak! hehehe...

Pengasas said...

Salam,
Tahniah dapat menantu.
Dah boleh masuk kelab "mertua".

p3chandan said...

Tima kasih Prof dan isteri sudi dtg memeriahkan lg majlis saye aritu..